vineri, 29 iunie 2012

Help me,please!

Buna!Scuzati-ma ca postez asa tarziu,dar nu am avut timp la dispozitie pentru a intra si a scrie o noua postare.Acum prin intermediul acestei postari va cer ajutorul pentru o cauza nobila.Concurez pentru un telefon,iar telefonul respectiv daca-l voi castiga il voi da unei fete care isi doreste foarte mult un telefon,dar familia sa nu are bani sa-i cumpere unul cat de ieftin ar fi el.Familia respectiva abia are bani sa-si asigure mancarea pentru o zi.
Sa va spun povestea acestei familii:Tatal munceste cu ziua pe unde apuca,iar banii nu sunt prea multi.Mama munceste ca vanzatoare,iar salariul ei se iroseste in banii pe curent,apa,chirie etc.Familia este formata din 3 membri:mama,tata si copilul,care este o fetita in varsta de 11 ani,care la scoala este batjocorita ca nu este cu o pozitie sociala inalta.Ma intristeaza foarte mult problemele lor.
Eu am mai incercat sa-i ajut cu niste banii,haihe,alimente etc,dar cum acestor oamenii le este rusine sa ceara,cu greu au acceptat gandindu-se la copilul lor care traieste in lipsuri.Asa ca va rog sa ma ajutati sa castig telefonul resprectiv ca sa-i pot ajuta cu macar atat.Clik pe link-ul de mai jos si un vot ar insemna foarte mult pentru castigarea acelui telefon care ii poate aduce o bucurie unui copil intre atatea suferinte.
http://mp3fustangiu.com/concurent-Iulishor.html
VA ROG MULT AJUTATI-MA SA-I FAC O BUCURIE UNUI COPIL AMARAT!
Eu atat am avut sa va spun si inca o data va mai rog sa ma ajutati sa castig telefonul respectiv.Bye-bye si va pup!

joi, 28 iunie 2012

Propunere...

Hello!Am vazut ca nu sunteti foarte activi si ma gandeam ce ar fi sa facem un joculet,dar nu aici ci pe facebook.Voi nu trebuie sa faceti decat urmatoarele lucruri:
1.Like paginii urmatoare:
2.La 50 de like-uri voi oraganiza un concurs [bineinteles la alegerea voastra]
3.Castigatoarea va primi un colaj cu orice vedeta din Romania.
Aceasta este propunerea mea pentru astazi si sper ca va va incanta.Marti,voi pleca la munte si nu cred o sa mai pot vorbii cu voi o saptamana.Dar daca rezolv ceva,va anunt din timp.Va pup,astept like-urile voaste la pagina.Bye-bye!

luni, 25 iunie 2012

Vacanta...

Buna!In sfarsit,am terminat si anul scolar si astazi este prima zi de vacanta oficial,iar eu o sa ma bucur de ea din plin.Cat am asteptat aceeasta vacanta,numai eu stiu,dar nu cred ca sunt singura care a simtit ca vacanta asta se lasa asteptata.
Astazi,voi pleca la piscina si la suc cu prietenii,apoi acasa mai facem un dus si iesim la plimbarea de seara cu seminte si suc.
De acum,voi posta in fiecari zi,iar daca nu voi putea asa des macar la 2 zile.Zilele acestea nu am mai postat nimic nu pentru ca v-am uitat ci pentru ca nu prea am avut timp deoarece a fost o buna colega pe la mine si mi-am petrecut tot timpul alaturi de ea.In aceeasta vara,voi merge la mare in compania sa,va voi tine la curent cu toate aceste lucruri.
Cam asta am avut de spus astazi,maine sau poimaine va voi cere parerea cu privire la unele sandale pentru vara aceeasta,dar pana atunci,va pup si ne mai auzim.Pa-pa!

miercuri, 20 iunie 2012

Prietenii...

Buna!Scuze ca nu am mai intrat,dar am fost ocupata cu pregatirile de sfarsit de an la scoala[procese verbale,predare/primire de manuele,planuri pentru ultima zi etc].
Vineri,o colega foarte buna de a mea vine sa doarma la mine si am multe planuri pentru ce vom face acest weekend.Ea este ca si o sora pentru mine,ne intelegem foarte bine si chiar daca in anumite momente am avut ceva dificultati am trecut impreuna peste si am reusit sa fim unite mereu,ca niste surori.Eu cred ca cel mai important este sa fi inconjurat de persoane dragi si persoane sincere care sa te sustina mereu indiferent de situatie,iar atunci dusmanii nu vor putea sa-ti afecteze viata.
De curand,am descoperit ca unii dintre prietenii mei sunt cu 2 fete si se dau prietenii mei numai cand le convine,iar la greu,cand se varsa o lacrima de durere ei te cred slab/a de inger si au impresia ca daca o sa castige o lupta,o sa castige si razboiul,dar nu este asa.Iertarea este cel mai important lucru care poate sa lege prietenii adevarate,nu prietenii false care sunt facute pe interes.
Asta mi-a intristat putin ziua de ieri,dar am fost ceva mai ocupata si nu am putut sa ma gandesc foarte mult la aceste neinsemnate incidente.
Eu va las,acum plec pe afara si maine seara sau dupa-amiaza mai povestim.Xoxo,everybody!Bye-bye!

duminică, 17 iunie 2012

Inca putin...

Salut!Inca putin si luam vacanta de vara [official],dar unii dintre noi nu mai pot astepta pana la sfarsitul saptamanii care abia incepe maine si au inceput sa petreaca terminarea anului scolar,liceului,gimnaziului etc.
Eu sunt fericita ca in sfarsit a venit vara lunga in care ne gandim ce vom face ziua urmatoare ca sa mai scapam putin de caldura si plictiseala de zi cu zi si nu mai trebuie sa ne stresam ca avem lucrare de control,examen sau chiar bac-ul.Vara pentru mine este cea mai fumoasa parte a anului,avand in vedere ca schimbam scoala cu plaja sau iarba verde a muntelui racoros.
Mai avem de asteptat,dar foarte putin si asta ma bucura foarte mult.Mai vorbin si maine dimineata pentru a va spune care este planul meu de maine,iar marti trebuie sa predam manualele,dar miercuri vom mai face doar cateva ore [cred] si eu sper ca nu,dar joi mergem la scoala sa radem si sa facem prezenta,iar vineri este ultima zi si nu mai mergem la scoala,dar in schimb mergem in oras sa sarbatorim.
Eu merg putin pe afara,iar apoi cand tantarii nu ma vor mai lasa sa stau afara voi veni in casa pentru a urmari un film sau ceva interesant.Pa-pa!Kiss you!

sâmbătă, 16 iunie 2012

O zi ca toate celelalte...

Buna!Astazi am fost la tara si am povestit,m-am plimbat si "ne-am jucat",iar mie mi-a placut foarte mult ziua de astazi.Si astazi a fost destul de cald,dar la umbra a fost foarte bine si relaxant.
Ieri,nu am mers la scoala pentru ca m-am simtit putin rau,deci nu am prea putut sa intru nici pe blog.
In schimb astazi,m-am simtit minunat.La tara am si pisoiasi mici si m-am jucat cu ei de cate ori am avut ocazia.Sunt cam mititei si abia au descoperit si ei lumina zilei si intunericul noptilor de vara.Ei sunt un motanel temator si o pisicuta jucausa [care mi-a lasat o amintire pe mana,o mica zgarietura,dar cum sa ma supar eu pe ei?]
Astazi nu am facut prea multe chestii,dar asa a trecut timpul meu,iar ziua de astazi o sa mi-o amintesc cu placere de cate ori voi avea ocazia.Acum urmaresc un film pe net "Saga Amurg-Zori de zi",iar dupa aceea daca nu plec nicaieri in oras voi urmari "Mesaje de dincolo".Sper ca v-am dat o idee de ceva de urmarit in aceeasta seara de sambata.Va pup pe toti,ne auzim si maine sau luni!Pa-pa!

joi, 14 iunie 2012

In sfarsit...!

Astazi este vineri.In sfarsit,asa se gandesc multi printre care si eu,dar eu am astazi teste sumative la mate,biologie si franceza si nu prea imi place ideea asta.De abia astept sa ne incheie mediile si sa terminam cu orele plictisitoare de franceza si asa mai departe,dar sa putem merge la mare,munte sau in oras fara sa ne gandim daca ne-am scris tema la algebra,fizica etc.
Imi place ca este cald afara si putem sa ne udam bla-bla-bla.Mi se pare foarte frumos sa ne jucam si sa facem glume,dar sa nu intrecem masura.
Acum ma duc sa invat putin,iar apoi un dusulet recisor si plecam la scoala pentru ultima zi a acestei saptamani.O saptamana si terminam cu scoala asta...
Cam atat pentru astazi,maine va voi spune mai multe si pe parcursul verii vom vedea unde mergem la mare sau munte.Bafta la scoala...Kiss you!Bye-bye!

miercuri, 13 iunie 2012

Plimbareala...

Salut!Ieri am fost putin in graba si nu am mai putut intra,dar astazi nu este nici o problema.Am gasit cadoul pentru amicul meu sarbatorit:un parfum care miroase dumnezeieste si o sticla de vin rosu.Eu sper sa-i placa acest cadoul pentru ca nu stiu ce altceva as putea sa-i cumpar.In fine...
Astazi,merg la scoala,iar apoi voi merge din nou in oras pentru ca am niste acte nerezolvate,acte pentru un proiect care il infiintam la scoala.Deci cum spune si titlul acestei postari...Plimbareala astazi.
Ieri,la scoala,nu am facut ora de romana,iar la ora de sport nu am facut nimic altceva decat sa stam la umbra pentru ca a fost foarte cald.Maine,va voi povesti ce nebunii vom face astazi la scoala si ce am rezolvat cu actele respective.Atat pentru astazi si ne mai auzim.Kiss...

Caldura mare...

Buna-buna!Astazi o sa ma duc sa caut un cadou pentru ziua de nastere a unui baiat si nu prea stiu ce sa-i cumpar.M-am gandit la un costum subtire sport sau la un parfum.Ieri a fost defapt ziua lui,dar si-o sarbatoreste sambata aceasta,deci mai am la dispozitie 3 zile sa-i cumpar un cadou dragut...
Ieri,mi-a placut foarte tare la scoala pentru ca nu am facut cele 2 ore de mate de care va spuneam in postarea anterioara,nu pentru ca nu am vrut noi ci pentru ca nu a venit doamna profa`.
Astazi si maine trebuie sa-mi planific vacanta la mare de anul acesta.Voi merge de 3 sau mai multe ori la mare anul acesta:
1.In Bulgaria...
2.In Costinesti [cu cativa colegi]...
3.In Antalia [cu prieteni vechi de familie]...
Sigur voi pleca si la munte nu stiu inca unde,dar eu sunt genul de persoana careia acum i s-a nazarit sa mearga la munte si in 10 min am si plecat la munte.
Pentru astazi asta este tot ce am sa va spun o sa mai va povestesc si maine si pe parcurs poate o sa adaugam si poze...Bye-bye va pup pe toti!!:*

luni, 11 iunie 2012

O zi obisnuita....

Hello!Ieri nu am putut intra pe blog pentru a va scrie cate ceva,dar o sa intru mai mult dimineata pentru a va spune ce-am facut in ziua anterioara.
Ieri,la scoala am ras si neam distrat cu totii,iar in timpul orelor a fost foarte placut fiindca desi am fost ceva mai galagiosi domnii profesori au fost destul de calmi.Am niste colegi care si in cele mai grele momente am trecut peste ele cu zambetul pe buze,deci mai nebunii si asa cum sunt ei sunt colegii mei de cativa ani buni si o sa-i iubesti mereu si nici nu o sa-i uit vreodata.Dar mergem mai departe cu povestirea noastra.
Astazi,sper ca totul sa fie lapte si miere avand in vedere ca avem doua ore de mate [nu-mi place mate] si doua de engleza [iubesc engleza]...Sper sa nu fie nevoie ca acum pe sfarsit de an sa se puna note mici din cauza galaciei noastre.Dar eu am speranta ca toti vom fi acolo,la inceputul urmatoarei clase.
Cam atat deocamdata,mai vorbim maine.Pa-pa,va pup pe toti!!

duminică, 10 iunie 2012

Plictiseala...

Buna!!!Astazi a fost cald si bine,iar eu am iesit prin oras la o inghetata si un suc rece,dar de singurul lucru de care am avut parte a fost un soare puternic care parca imi facea in ciuda cand stralucea mai tare deoarece nu gaseam nici o terasa sau o banca in parc libera.Dar mi-a placut mult astazi in oras deoarece am fost in jur de 7 persoane,dar nici una nu se lasa mai prejos cu glumele pe care le spuneam.
De maine mergem la scoala si sa vedem maine ce se mai intampla si o sa va scriu mai multe detalii.Pa-pa!!

sâmbătă, 9 iunie 2012

Hello...!

Hey Lumee!Eu sunt Flori L. si am creat acest blog pt ca vreau sa ne petrecem timpul vorbind despre chestii care sunt ca niste ''Cioburi De Viatza'' de unde vine si numele blogului.Ideea cu numele blogului mi-a venit in momentul in care citeam pe Facebook cateva comentari referitoare la intamplari hazlii din viata fiecaruia.Deci de acum inainte in fiecare zi cel putin o data va voi scrie aici pe blog.Voua va place ''Pariu Cu Viata''?Daca da,ma gandeam sa redactez o poveste imaginara intre personajele serialului sau alte personaje care va plac si voua nu numai mie...Sau poate pe Facebook sau Twitter un concurs cu desene,poze sau materiale video...
Contul meu de Facebook:
http://www.facebook.com/florynayulyana
Contul meu de Twitter:
https://twitter.com/#!/Sheeggo
Cam atat pt moment,daca doriti sa veniti cu cate o idee pt concursuri ma gasiti la id de messenger:
pustoaika_sweet_angel
Deci,bye-bye pana data viitoare...Pupicei!!!:*