duminică, 17 iunie 2012

Inca putin...

Salut!Inca putin si luam vacanta de vara [official],dar unii dintre noi nu mai pot astepta pana la sfarsitul saptamanii care abia incepe maine si au inceput sa petreaca terminarea anului scolar,liceului,gimnaziului etc.
Eu sunt fericita ca in sfarsit a venit vara lunga in care ne gandim ce vom face ziua urmatoare ca sa mai scapam putin de caldura si plictiseala de zi cu zi si nu mai trebuie sa ne stresam ca avem lucrare de control,examen sau chiar bac-ul.Vara pentru mine este cea mai fumoasa parte a anului,avand in vedere ca schimbam scoala cu plaja sau iarba verde a muntelui racoros.
Mai avem de asteptat,dar foarte putin si asta ma bucura foarte mult.Mai vorbin si maine dimineata pentru a va spune care este planul meu de maine,iar marti trebuie sa predam manualele,dar miercuri vom mai face doar cateva ore [cred] si eu sper ca nu,dar joi mergem la scoala sa radem si sa facem prezenta,iar vineri este ultima zi si nu mai mergem la scoala,dar in schimb mergem in oras sa sarbatorim.
Eu merg putin pe afara,iar apoi cand tantarii nu ma vor mai lasa sa stau afara voi veni in casa pentru a urmari un film sau ceva interesant.Pa-pa!Kiss you!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu